Vacature allround nerd

Op dit moment hebben we ruimte voor een allround nerd met goede kennis van Linux, security en systeembeheer. Diploma's niet nodig, praktijkervaring wel. En dat gaan we testen!

Als officiële nerd doe je alles bij ons. Je behandelt aanvragen, stelt offertes op, bezoekt klanten en legt hen de mogelijkheden uit. Laat daarbij jargon achterwege en focust op praktijkvoorbeelden.

Vervolgens richt je de cloudservers in en configureert deze via de software volgens de wensen van de klant. Helpt eventuele problemen op te lossen. Beantwoordt vragen die per mail of telefoon binnenkomen.

We zoeken een nerd die toch graag onder de mensen is. Het leuk vindt om stad en land af te reizen, maar ook systemen snel weer in de lucht kan helpen.

Geboden wordt een parttime baan (3-4 dagen per week, later uit te breiden tot fulltime). Goed salaris, leenauto abonnement (geen bijtelling!) en Android Phone van de zaak.

Interesse? Stuur dan je cv plus een kort mailtje waarin je vertelt waarom juist jij geschikt bent om een van onze officiële nerds te worden. Het e-mailadres is info@trustednetworks.nl.